30 November 2016

Sileä iho pikkujouluihin: testissä The Incredible Face Mask

Blogihistoriani toinen yhteistyöpostaus! Aknen kanssa kamppailleena innostuin kovasti mahdollisuudesta kokeilla monessa blogissakin näkynyttä The Incredible Face Maskia. Kasvonaamion luvataan muun muassa ehkäisevän aknea, pienentävän ihohuokosia sekä poistavan mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä rasvaa. Oon tunnollinen ihonhoidon suhteen siinä mielessä, etten juuri koskaan nuku yön yli meikit naamassa, mutta itse toimenpiteiden suhteen oon aika laiska. Saamani naamio kuulosti juuri tarpeisiini sopivalta, sillä ihon syväpuhdistus tuppaa minulta unohtumaan.

Koska oon itse niin kokematon naamioiden käyttäjä, pyysin testiin mukaan kosmetiikka- ja ihonhoitofriikin ystäväni Idan. Ajoitettiin naamion kokeilu pikkujoulupäivälle, jotta illan meikki levittyisi kasvoille mahdollisimman kauniisti.

Idalla on tällä hetkellä lievä akne, mutta hänen ihonsa on myös varsin herkkä. Aknen hoitoon tarkoitetut lääkevoiteet ovat olleet liian vahvoja ja iho on reagoinut niihin liiankin voimakkaasti. Idalla on paljon kokemusta erilaisista naamioista, ja hän kokeilee mielellään uusia tuotteita. Spoileri: Ida vertasi naamiota kokeilun jälkeen "kevyempään versioon kosmetologin tekemästä timanttihionnasta"! Postauksen lopussa on myös alekoodi.

Tässä mun lähtötilanne. Mitään isompia näppyjä ei tällä kertaa ollut, mutta mustapäitä ja epätasaisuutta kyllä, varsinkin kasvojen T-alueella.


Naamio on paksuhkoa mustaa mömmöä, mutta kuitenkin sen verran ohutta, että suosittelen sen laittamista johonkin astiaan. Huomasin myös miellyttävän raikkan mutta miedon tuoksun, jonka epäilin ensin tulevan Idan teekupista, mutta naamiohan se olikin joka tuoksui :-D Mukana tulleella siveltimellä naamio oli kätevä levittää kasvoille.


Henkilökohtainen suositukseni on aloittaa naamion levitys maalaamalla itselle (tai vaikka kaverille) musta parta ja viikset. Saatiin tästä laittoman paljon hupia :-D

Valmista! Naamion levityksessä on syytä varoa herkkää silmänympärysihoa sekä kulmakarvoja ja hiusrajaa.

Annettiin naamion olla kasvoilla noin 40 minuuttia. Naamio kuivuu kasvoille ja kiristää jännästi, ei kuitenkaan mitenkään mahdottoman häiritsevästi. Ida kokeeneena revittävien naamioiden käyttäjänä oli sitä mieltä, ettei naamion kasvoille kuivuminen ja kiristyminen poikennut mitenkään normaalista.

Naamion kuivuttua sen pystyy repimään yhtenä enemmän tai vähemmän siistinä kappaleena kasvoilta. Mulla repiminen vähän pisteli, mutta ei tuntunut kovinkaan kivuliaalta. Idalla joissakin kohdissa kasvoja repiminen sujui kivutta, mutta paikoin repiminen kirveli pahemmin. Tekisi saman naamiohoidon kuitenkin kuulemma uudestaan, eli kirvely helpotti nopeasti.

Kasvot pestään vielä lämpimällä vedellä naamion irrotuksen jälkeen, ja siinä lähtevätkin helposti mahdolliset viimeiset naamionrippeet, mitä kasvoille saattaa jäädä. Irrotetusta naamiosta todella näkee kaikki epäpuhtaudet ja pienet ihokarvat, jotka ovat irronneet kasvoilta.

Me levitettiin vielä pesun jälkeen kasvoille kosteuttava naamio vaikutuksen tehostamiseksi. Myös paksu kerros kosteusvoidetta ajaisi varmaankin saman asian.

Tässä sama kohta mun kasvoista käsittelyn jälkeen. Iho oli hiukan tasaisemman näköinen, ja erityisen hyvin vaikutuksen huomasi käsin kokeilemalla: ihon pinta oli selvästi tasaisempi. Myös meikit levittyivät paljon tavallista paremmin kasvoille.

Idakin huomasi ihonsa olevan selvästi tasaisempi. Heti naamion kokeilun jälkeen Ida totesikin, ettei edes haluaisi meikata, sillä iho näytti niin puhtaalta ja kuulaalta. Iho tuntui myös paljon vastaanottavaisemmalta muille tuotteille, eli esimerkiksi illalla laitettu hoitotuote imeytyi ja tehosi paremmin.

Kokeilimme naamiota viikko sitten, ja olemme viime päivien aikana huomanneet epäpuhtauksien tulevan esiin. Naamio siis todella syväpuhdisti, ja ihossa syvemmällä muhineet epäpuhtaudet tulevat nyt pois, kuten kosmetologin tekemän puhdistuksen jälkeen.

Tykättiin siis molemmat tästä naamiosta ja aiotaan käyttää sitä uudelleen. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni naamiota myös paikallisesti esimerkiksi vain nenän alueelle.

Jos joku teistä innostuu kokeilemaan tätä naamiota, niin sen saa nyt 30 % alennuksella koodilla nipsumask. Klikkaamalla tätä linkkiä pääset verkkokaupaan ja alekoodi aktivoituu automaattisesti.

1 comment:

  1. Nää on kyllä tosi hyviä! Just kärsinyt tässä koko syksyn jostain ihmenäpyistä, tää naamio on talttuttanut näpyt poikkeensa tyystin parissa viikossa :) I love!!

    ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.