9 August 2016

Vaatelöytöjä kirpparilta

Oon viime aikoina löytänyt erityisesti Tampereelta Uffista paljon kivoja vaatteita parilla eurolla. Yllä olevan (ysäri?)collegepaidan ostin itse asiassa jo keväällä, mutta ajattelin esitellä senkin tässä nyt. Tää oli jommassakummassa Tampereen Uffissa miesten puolella ja maksoi muutaman euron, ja on ollut kyllä niiden eurojen arvoinen! Käytin tätä aika paljon kylmemmillä säillä mukavuutensa takia.
Tämän mustavalkoisen kukkakuvioisen hameen ostin myös Tampereelta Uffista. Siellä oli silloin jotkut tasarahapäivät, ja tämä maksoi vain 2 euroa. Mustavalkoinen sopii melkein kanssa, ja tykkään myös siitä että tässä hameessa on taskut!
Jotain Joensuustakin: Zaran lintukuvioinen toppi löytyi Valintakirppikseltä kahdella eurolla. Kuosin lisäksi tykkään myös noista kauluksista, jotka eivät kylläkään kovin hyvin näy näissä kuvissa. Malli on tuollainen laatikkomainen, niin kuin tuossa lähikuvassa yritän havainnollistaa :-D Helman kuminauha mua vähän kyllä häiritsee, sillä se nostaa paidan helmaa jatkuvasti turhan ylös. Ehkä saan jossain vaiheessa aikaiseksi pyytää jotakuta taitavampaa ottamaan sen pois...
Viimeisenä on vähän villi kortti niiltä samoilta Uffin tasarahapäiviltä, nimittäin kahden euron juhlava toppi. Kangas on jäykkää ja vähän kimaltavaa, mutta erityisesti tykästyin tuohon graafiseen kuosiin. Helma on edestä tuolla tavalla kolmiomainen, mistä en kyllä tykkää yhtään. Mutta tämäkin menee housujen sisällä niin kauan kunnes saan aikaiseksi ompeluttaa tuon tasaiseksi.

7 comments:

 1. Aah, rakastuin tohon majakoita-kollariin!!

  ReplyDelete
 2. Ihania löytöjä, varsinkin tuo majakkapaita! <3

  ReplyDelete
 3. VItsi miten ihana majakkapaita! <3 mistä liikkeestä se on alun perin?

  ReplyDelete
 4. Ei vitsit toi majakkacollari on hieno! Lapsena taisi olla joskus samanlainen t-paita. :)

  ReplyDelete
 5. Tosi kivoja löytöjä! :-)

  ReplyDelete
 6. Vau mitä löytöjä! Tuo majakkapaita on kyllä aivan ykkönen! :)

  ReplyDelete

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲

▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲
(click image for original source)
All photos (unless stated otherwise) © Nipsulintu, please don't use them without my permission. ☮. Powered by Blogger.